Aalto & Blomma – luovaa kukkien asettelua Aalto-vaasiin

Aalto & Blomma workshop on kehitetty kotimaisen muotoilun klassikolle Alvar Aallon Savoy -maljakolle (korkeus 160mm) . Workshopissa perehdytään maljakon tarinaan, historiaan ja ominaisuuksiin. Muotoilija taustainen floristi Kristiina Suo-Kustaa on kehittänyt nk. Aallon teorian kukkien asetteluun, jossa yhdistyy Alvar Aallon suunnittelufilosofia ja harmoninen Ikebana.

Aalto vaasia opitaan käyttämään workshopissa luovasti ja monella eri tavalla. Kaikilla meillähän on tämä maljakko ja sama iänikuinen ongelma – kuinka saada siihen aseteltua kukat kauniisti. Maljakon voi saada toimimaan vähemmälläkin kukkamateriaalilla, kun hyödynnetään mittasuhteita ja harmoniaa. Oma maljakko siis mukaan! Kurssilta saat mukaasi myös oppimateriaalin, jota voit soveltaa jatkossa.

Kukkamateriaalit ja työvälineet löytyvät kurssilta.

Kurssi järjestetään Blomman vehreässä työtilassa Barkerin vanhalla kutomolla (osoitteessa Raunistulantie 25). Kurssin ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa. Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koronaviruksen vuoksi on ryhmäkokoja pienennetty, jotta turvavälien huomioiminen olisi entistä helpompaa. Workshop-tila on avara ja tilava, joten työskentely onnistuu ryhmänä turvallisesti.

Kurssin hinta 98€ sisältää ohjauksen, asetelman tekemiseen tarvittavan materiaalin sekä oppimateriaalin.

4.10.2020 klo 13.00 Aalto & Blomma
Ilmoittaudu täyttämällä alla olevat kentät