Freakebanakurssit

Freakebana on uusi trendi kukkien asettelussa. Se näyttää hassulta ja niin pitääkin. Freakebana pohjautuu ikivanhaan Japanilaiseen kukkien asettelutaiteeseen Ikebanaan, jolle on ominaista tiukka teoriamainen sääntökoodisto. Poiketen Japanin serkustaan, Freakebana ei kumarra sääntöjä eikä noudata normeja.

Juuri se onkin Freakebanan ydin. Ainoa sääntö on, että sääntöjä ei ole. Kukkia yhdistellään villisti kaikkeen elolliseen ja elottomaan materiaan. Freakebanassa juhlistetaan botaanista veistoksellisuutta ja ugly-cool tyyppistä estetiikkaa. Mitä oivaltavampi tai hullunkurisempi lopputulos, sen onnistuneempi asetelma.

Kurssilla tekemäsi huikeat taideteokset kuvataan ja saat teoksistasi sähköisen kuvan myös muistoksi.

Tämä workshop sopii erityisen hyvin myös miehille.

Kurssi järjestetään Blomman tunnelmallisessa työtilassa, Barkerin vanhalla kutomolla. Ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa.

Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Koronaviruksen vuoksi on ryhmäkokoja pienennetty, jotta turvavälien huomioiminen olisi entistä helpompaa. Workshop-tila on avara ja tilava, joten työskentely onnistuu ryhmänä turvallisesti.

Kurssin hinta 45€

6.9.2020 klo 13.00 Freakebana
Ilmoittaudu täyttämällä alla olevat kentät