17.12.2022 klo 12.00 – 14.00 Jouluinen kranssipaja

Blomman tunnelmallisella ja talvea juhlistavalla kranssipajalla valmistetaan boheemilla otteella eloisa ja näyttävä kranssi, joka soveltuu niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Materiaaleina käytetään rakastettua eukalyptusta, pistaasia, erilaisia sypressejä, eloisaa oliivia ja muuta kauniisti kuivuvaa materiaalia. Ylellinen materiaalikattaus takaa hienostuneen ja varisemattoman kranssin. Kranssin muoto on vapaa; voit loihtia siitä huolettoman ja modernin epäsymmetrisen – jopa villin – tai hillityn ja harmonisen. Aiempaa kokemusta kranssin sitomisesta ei tarvita. Floristi ohjaa työssä alusta loppuun.

Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löytyvät kurssilta. Lisäksi paikan päältä on mahdollisuus ostaa omaksi kranssin sitomiseen tarvittavia työkalu- ja tarvikepaketteja, mikäli innostut vielä kotona toteuttamaan lisää kransseja tai haluat antaa DIY-paketin vaikka lahjaksi.

Kranssipaja järjestetään Blomman kaupalla Kårenin kivijalassa osoitteessa Hämeenkatu 22. Aikaa kranssin sitomiseen kannattaa varata 2h. Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin hinta 46€ sisältää kaiken kranssiin tarvittavan materiaalin sekä ohjauksen.

Tervetuloa rentoutumaan eukalyptuksen tuoksuun, ihanan tekemisen parissa!

17.12.2022 klo 12.00 Jouluinen kranssipaja
Ilmoittaudu täyttämällä alla olevat kentät