Jouluinen kranssiworkshop 13.12.2020 klo 15.30-17.30

Kurssilla valmistetaan Blomman tyyliin jouluinen ja eloisa kranssi pistaasista, eukalyptuksesta, havuista, heinistä ja muista kauniisti kuivuvista kasvimateriaaleista. Kranssin voi toteuttaa monen muotoisena. Pyöreä kranssi on vain yksi vaihtoehto. Modernit kranssit ovat nyt epäsymmetrisiä.

Aiempaa kokemusta kranssin sitomisesta ei tarvita. Paikan päällä on esillä erilaisia kranssimuotoja joista voi vapaasti inspiroitua. Jokainen saa toteuttaa oman kranssimallin ja valita kranssiinsa mieleiset materiaalit valikoimista.

Kurssi järjestetään Blomman tunnelmallisessa työtilassa Barkerin vanhalla kutomolla. Ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa.

Paikkoja kurssilla on rajatusti (max. 8 hlöä) ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin aikana käytämme kasvomaskeja ja pidämme huolta, että kaikilla on turvallista työskennellä tiloissamme.

Kurssin hinta 48€ (sis. alv. 24%) johon kuuluu kaikki kranssin sitomiseen tarvittavat materiaalit, työkalujen käyttö sekä ammattilaisen ohjaus ja hyvät vinkit. Niillä onnistut varmasti!

Tervetuloa eukalyptuksen tuoksuun ja irtautumaan arjesta!

24.1.2021 klo 15.00 Kranssiworkshop
Ilmoittaudu täyttämällä alla olevat kentät