Kokedamakurssi 31.1.2021 klo 15.00-17.00

Kokedamakurssilla perehdytään japanilaiseen sammalpalloistutuksen maailmaan. Kokedaman rakentaminen on meditatiivinen prosessi, jossa yhdistyvät estetiikka ja innostus viherkasvien hoitamiseen. Kokedamat ovat upea tapa pitää esillä viherkasveja ja sisustuselementtinä varsin mielenkiintoinen.

Kokedamaan valmistetaan kasville omanlaisensa kasvualusta, joka päällystetään vehreällä sammaleella. Kurssilla rakennetaan kaksi kokedamaa, joihon voit valita sinulle mieluisimman kasvin Blomman vaihtelevasta kasvitarjonnasta. Vaihtoehdoista löytyy niin rönsyileviä ja soljuvia kuin graafisempiakin ehdokkaita. Kurssilta saat yksityiskohtaiset hoito-ohjeet, joilla onnistut saamaan kokedamasta hyvinkin pitkäaikaisen ystävän. Tämä harrastus vie helposti mukanaan; saatat jopa innostua luomaan kokonaisen riippuvan puutarhan kotiisi!

Kurssi järjestetään Blomman tunnelmallisessa työtilassa, Barkerin vanhalla kutomolla. Ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa. Näytillä on useita erilaisia kranssimalleja ja muotoja, joista voi inspiroitua.

Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Koronaviruksen vuoksi on ryhmäkokoja pienennetty, jotta turvavälien huomioiminen olisi entistä helpompaa. Workshoptila on avara, joten työskentely onnistuu ryhmänä turvallisesti.

Käytämme kaikilla kursseillamme kasvomaskeja.

Kurssin hinta 55€ (sis. alv 24%) sisältää kaksi kokedamaa. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

31.1.2021 klo 15.00 Kokedamakurssi
Ilmoittaudu täyttämällä alla olevat kentät