Kranssiworkshop 24.1.2021 klo 15.00-17.00

Kranssikurssilla valmistetaan vuodenajan kauneutta juhlistava, eloisa ja näyttävä seinäkranssi, joka soveltuu niin ulko- kuin sisäkäyttöön.

Materiaaleina käytetään esimerkiksi erilaisia koristeellisia heiniä ja muita kauniisti kuivuvia materiaaleja kuten rakastettua eukalyptusta ja rehevää pistaasia.

Kranssi voidaan sitoa boheemilla otteella tai perinteisemmällä tavalla. Kranssin muoto on vapaa; voit loihtia siitä huolettoman ja modernin epäsymmetrisen – jopa villin – tai hillityn ja harmonisen.

Kurssi järjestetään Blomman tunnelmallisessa työtilassa Barkerin vanhalla kutomolla. Ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa.

Paikkoja kurssilla on rajatusti (max. 8 hlöä) ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin aikana käytämme kasvomaskeja ja pidämme huolta, että kaikilla on turvallista työskennellä tiloissamme.

Kurssin hinta 48€ (sis. alv. 24%) johon kuuluu kaikki kranssin sitomiseen tarvittavat materiaalit, työkalujen käyttö sekä ammattilaisen ohjaus ja hyvät vinkit. Niillä onnistut varmasti!

24.1.2021 klo 15.00 Kranssiworkshop
Ilmoittaudu täyttämällä alla olevat kentät