Kukka-asetelmakurssi 23.8.2020

Kukka-asetelmakurssilla pääset itse käsillä tehden nauttimaan kauden tunnelmaa huokuvista kukista ja kasvimateriaaleista. Kurssin asetelma toteutetaan Blomman modernilla ja villillä tyylillä. Käytettävän kasvimateriaalin seasta löytyy niin kestosuosikkeja kuin yllättäviäkin materiaaleja. Asetelma pursuaa halutessasi värejä ja tekstuureja, mutta kokonaisuus on toteutettavissa myös harmonisella väripaletilla. Oma persoona saa ehdottomasti näkyä asetelmassa. Lopputuloksena on taatusti näyttävä kokonaisuus! Asetelma rakennetaan kanaverkko -tekniikalla, joka on helposti toteutettavissa jatkossa uudelleen, myös samaan astiaan.

Kurssi järjestetään Blomman tunnelmallisessa työtilassa, Barkerin vanhalla kutomolla. Ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa.

Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Koronaviruksen vuoksi on ryhmäkokoja pienennetty, jotta turvavälien huomioiminen olisi entistä helpompaa. Workshop-tila on avara ja tilava, joten työskentely onnistuu ryhmänä turvallisesti.

Kurssin hinta on 55€ ja se sisältää kaiken asetelman toteuttamiseen tarvittavan materiaalin sekä astian.

23.8.2020 klo 13.00 Asetelmakurssi
Ilmoittaudu täyttämällä alla olevat kentät