SOLD OUT! Kokedamakurssi 11.10.2020

Kokedamakurssilla perehdytään japanilaiseen sammalpalloistutuksen maailmaan. Kokedaman rakentaminen on meditatiivinen prosessi, jossa yhdistyvät estetiikka ja innostus viherkasvien hoitamiseen. Kokedamat ovat upea tapa pitää esillä viherkasveja ja sisustuselementtinä varsin mielenkiintoinen.

Kokedamaan valmistetaan kasville omanlaisensa kasvualusta, joka päällystetään vehreällä sammaleella. Kurssilla rakennetaan kaksi kokedamaa, joihon voit valita sinulle mieluisimman kasvin Blomman vaihtelevasta kasvitarjonnasta. Vaihtoehdoista löytyy niin rönsyileviä ja soljuvia kuin graafisempiakin ehdokkaita. Kurssilta saat yksityiskohtaiset hoito-ohjeet, joilla onnistut saamaan kokedamasta hyvinkin pitkäaikaisen ystävän. Tämä harrastus vie helposti mukanaan; saatat jopa innostua luomaan kokonaisen riippuvan puutarhan kotiisi!

Kurssi järjestetään Blomman luovassa kukkastudiossa, Barkerin vanhalla kutomolla. Ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa.

Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Koronaviruksen vuoksi on ryhmäkokoja pienennetty, jotta turvavälien huomioiminen olisi entistä helpompaa. Workshop-tila on avara ja tilava, joten työskentely onnistuu ryhmänä turvallisesti.

Kurssin hinta 55€ sisältää kaksi kokedamaa. Aiempaa kokemusta ei tarvita.