KUKKAKURSSI / WORKSHOP

Blomman luovassa kukkastudiossa järjestetään sekä kaikille avoimia kukkakursseja että erilaisille ryhmille räätälöityjä yksityiskursseja. Jos haluat lisää tietoa Blomman yksityiskursseista, skrollaa alaspäin!

Blomman tulevat kukkakurssit ja workshopit

Kokedama -istutuskurssi 22.3.2020
klo 13.00-15.00

CANCELLED!

Kokedama-kurssilla perehdytään japanilaiseen sammalpallo -istutuksen maailmaan. Kokedaman rakentaminen on meditatiivinen prosessi, jossa yhdistyvät estetiikka ja innostus viherkasvien hoitamiseen. Kokedamat ovat upea tapa pitää esillä viherkasveja ja sisustuselementtinä varsin mielenkiintoinen. Tämä harrastus vie helposti mukanaan; saatat jopa innostua luomaan kokonaisen riippuvan puutarhan kotiisi!

Kokedamaan valmistetaan kasville omanlaisensa kasvualusta, joka päällystetään vehreällä sammaleella. Kurssilla rakennetaan kaksi erilaista kokedamaa, joihin voit valita sinulle mieluisimmat  kasvit. Vaihtoehdoista löytyy niin rönsyileviä ja soljuvia kuin graafisempiakin ehdokkaita.  Toinen kurssilla tehdyistä sammalpallo -istutuksista on hyvin helppohoitoinen ja toinen vaatii enemmän hellää huolenpitoa.  Kurssilta saat yksityiskohtaiset hoito-ohjeet, joilla onnistut saamaan kokedamasta hyvinkin pitkäaikaisen ystävän!

Paikan päältä on myös mahdollista hankkia kokedaman valmistukseen tarvittavia materiaaleja ja DIY-paketteja. 

Kurssi järjestetään Blomman tunnelmallisessa työtilassa, Barkerin vanhalla kutomolla. Ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa. 

Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Kurssin hinta 49€ sisältää kaksi kokedamaa. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Tulossa keväällä esimerkiksi:

Aalto & Blomma

Kuivakukka-asetelmakurssi

Kokedama-istutuskurssi

Kurssikalenteri päivittyy kevään edetessä.

Syyskauden 2019 menneet kurssit

10.12. BOHO -kranssikurssi

5.12. Pöytäköynnöskurssi

28.11. Kranssikurssi

17.11 Kokedama istutuskurssi

12.11. Pöytäköynnöskurssi

7.11. BOHO -kranssikurssi

31.10. Halloween asetelmakurssi

29.10. Kokedama istutuskurssi

24.10. Kokedama istutuskurssi

8.10. Kokedama istutuskurssi

27.9. After work BOHO -kranssikurssi

22.9. BOHO -kranssikurssi

20.9. After work -syksyinen asetelmakurssi

8.9. Kokedama istutuskurssi

1.9. Syksyinen asetelmakurssi

13.7. Freakebana workshop & gin tasting

Blomman yksityiskurssit- vähän erilaista, hauskaa ja rentouttavaa tekemistä ryhmällenne

Kaipaatko kivaa ohjelmaa esimerkiksi polttareihin, synttäreihin, pikkujouluihin, babyshowereihin, kaveriporukan tapaamiselle tai työporukan virkistyspäiville? Järjestämme Blomman vehreän elämyksellisessä tilassa myös erilaisia yksityiskursseja ryhmille! Kurssitarjonnastamme löytyy monenlaisia vaihtoehtoja. Suosittuja ovat esimerkiksi erilaiset kranssi-, seppele-, kokedama-, asetelma-, kimppu- ja freakebanakurssit. Halutessanne voimme suunnitella kurssin sisällön myös teidän toiveidenne mukaan. Yksityiskurssit on suunnattu 8-30 henkilön ryhmille.  Kurssien kesto on kurssisisällöstä riippuen 1,5- 2h. Hinnat alk. 35€/ hlö.

Haluaisitko yksityiskurssin ryhmällenne? Ota yhteyttä [email protected]